Ga direct naar


Last van zweten bij overgewicht, zweetvoeten, zweethanden of oksels?

Last van zweten

Last van zweten?

Last van zweten?Elk mens zweet, maar het kan voorkomen dat u last heeft van overmatig zweten. Zweetvoeten zijn een veelvoorkomend probleem. Maar u kunt ook op andere plekken op uw lichaam last hebben van overmatig zweten. NeatFeat heeft hier zowel een remedie tegen als dat de producten overmatig zweten kunnen voorkomen.

Producten tegen het last van zweten

Wij verkopen antitransparanten in een uniek vorm. Zo voorkomen ze echt overmatig zweten en ze worden geleverd in verschillende vormen. Zo hebben we een roller als antitransparant voor de voeten en voor de handen en andere lichaamsplekken tube’s, waarover hieronder meer. Door de verschillende vormen kunt u op elke plek op uw lichaam de antitransparant op effectieve wijze aanbrengen. Hierdoor zal het last van zweten afnemen en u bent gelijktijdig ook beter beschermd tegen zweten.

Last van zweethanden?

Een ander belangrijk voordeel van de antitransparant van NeatFeat is dat deze prima te gebruiken is in combinatie met zonnebrand en cosmetica. Overigens zijn de antitransparant producten op te delen in verschillende soorten die allen weer een specifieke werking hebben op bepaalde plekken. Zo kunt u bij last van zweethanden prima gebruikmaken van Neat Touch, welke speciaal voor de handen is ontwikkeld

Last van zweetplekken?

Last van Zweetvoeten?Hebt u last van zweet op plekken waar lichaamsdelen veel tegen elkaar aan wrijven, dan is de Neat 3B de ideale oplossing. Zo voorkomt u irritatie en schuurplekken. In tegenstelling tot de andere antitransparant producten is dit een olieachtige gel dat zeer effect werkt. Tevens is dit aan te raden voor mensen met een wat forser postuur of mensen die last hebben van overgewicht.

Last van zweten? Zweetvoeten, zweethanden of zweet op andere lichaamsdelen die wrijving veroorzaken? De producten van NeatFeat zijn uw ultieme hulpmiddel in vele aspecten!


Stel uw vraag online


Nieuw: webshop

Neat Feat helpt bij

voet pijn
bunion
hiel pijn
hielspoor
hoge wreef
middenvoet
pijn van hoge hakken
platvoeten
pronatie
spurs
voetcomfort


huidproblemen

blaren
dode huidcellen
droge huid / kloven
eelt
likdoorns
voetschimmel

zweten
gezicht zweet
overmatig zweten
zweethanden
zweetvoeten

gewricht pijn
artrose
rugklachten
ongelijke beenlengte
overbelaste kuispieren

tenen pijn
klauwtenen
kromme tenen
hamertenen
ingegroede teennagel

diabetes

overgewicht